Гонг се натъкна на интересна традиция, свързана с тима по американски футбол Уискънсин Беджърс, който се състезава в NCAA.

Въпреки че са част от лигата на университетите и колежите, „язовците” играят домакинските си срещи на Camp Randall Stadium, който е със „скромния” капацитет за 80 321 зрители, а както се вижда и от прикачените видео клипове, съоръжението често се пълни.

Стадионът също така изглежда е доста стабилно построен, защото издържа напора на 80000 подскачащи фенове. По традиция след края на 3-ата четвърт на срещите на Уискънсин се пуска да звучи легендарния хит на „House of Pain” - Jump Around, а публиката направо се изстрелва със скокове във въздуха и скачат няколко минути, за да надъхат любимите си Беджърс за последната 4-а част на мача, като гледката по трибуните в тези мигове е наистина култова.

Припомняме, че след само десетина дни емблематичните „House of Pain” ще гостуват за първи път в България, като концертът на бандата ще бъде в столичния клуб „Pork Pie”, намиращ се до Колодрума в Борисовата градина.