Една от най-популярните у нас футболни съпруги Асдис Ран сбъдна мечтата си в София. Въпреки че съпругът й Гардар Гунлаугсон отдавна не рита в родното първенство, след като разтрогна с ЦСКА официално през февруари 2010 година, блондинката продължава да привлича погледите и да има свои почитатели в България.

Тя избра именно столицата ни, за да направи реалност едно от най-големите си желания. Тази вечер тя откри свои магазин за бельо и специална исландска козметика. И разбира се Асдис отново изненадва. След като на нашите географски ширини е популярна като ледената кралица, тя направи своя ледена пещера. Точно това и представлява магазинът й в столичен мол, където освен кремове, лосиони и други козметични продукти от родната й Исландия, ще се предлага и бельо на българската марка Тони Ланс.

На старта на ледената пещера на Асдис присъства и половинката й Гардар, който наблюдаваше случващото се в футболни приятели, а и половинки на играчи в родното първенство бяха след първите навлезли в обекта. Топ-гримьорът Кирил Чалъков, който се грижи за макиажа на блондинката ледена кралица демонстрира на поканените последните тенденции в грима и разкри подробности около исландската козметика. Присъстващите видяха и есенно-зимните тенденции при бельото.

Сред по-популярните лица в ледената пещера на Асдис бяха забелязани моделът, актриса, телевизионна водеща и хотелиер

Гери Дончева и носителката на титлата Мисис България Вселена 2010 Поли Петракиева.