По-малко от седмица преди финала за Купата на България срещу Славия, ЦСКА грабна златни медали. Помощникът на Милен Радуканов, Светослав Петров се окичи с благородния медал на ВИП турнир по стрелба с лък организиран от Министерство на физическото възпитание и спорта и Българска федерация по стрелба с лък. Надпреварата бе част от кампанията „Аз обичам спортa”.

Светльо бе част от отбора на Футболните хора заедно с рефера Цветан Георгиев и рапъра Мечока. Петров естествено избра червен екип за своя отбор. Златните медали станаха притежание на неговия тим благодарение на джентълменската постъпка на отбора на МФВС, в чийто състав блестяха баскетболните легенди Иван Ценов и Георги Глушков. Те завършиха първи по точки, но като организатори на събитието решиха да са извън класирането. По ирония на съдбата реалните победители в турнира бяха с... бял екип.

Втори завърши отборът на депутатите, а трети този на актьорите в състав Влади Карамфилов-Въргала, Кофе Бабоне и Кирил Ефремов. С умения зад тетивата и с невероятни шеги допълнителен колорит на турнира придадоха легендите на българския баскетбол и волейбол Георги Младенов и Любо Ганев.

В надпреварата участваха още тима на Хората с увредено зрение, два журналистически състава и детски отбор.