Европейският вицешампион по борба класически стил, носител и на златния пояс „Никола Петров“, Владислав Методиев получи почетен плакет и парична награда на стойност 500 лв. от община Кюстендил.

Наградите му връчиха кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и председателят на Общински съвет - Кюстендил Иван Андонов. Церемонията се състоя по време на редовната сесия на Общински съвет- Кюстендил.

“Владислав Методиев е един наш съгражданин, с който се гордеем. Това е човек, който ще прославя тепърва Кюстендил по целия свят. Тук сме да засвидетелстваме признателност към него и да му пожелаем бъдещи успехи”, заяви кметът Петър Паунов, който му връчи почетния плакет на община Кюстендил.

Вицешампионът на Европа Владислав Методиев бе награден от община Кюстендил

“Пожелавам му да бъде жив и здрав и по кюстендилски обичай, тази година втори, а догодина първи задължително”, обяви председателят на ОбС- Кюстендил Иван Андонов.

“Доволен съм от признанието, но община Кюстендил слага малко спорта на заден план. Аз винаги съм се борил в името на Кюстендил, въпреки че съм имал предложения и от други клубове. Трябва да се отпускат пари на такива спортове, които се реализират, а не да се отпускат например за футбола, който е в селската група”, заяви европейският вицешампион по борба Владислав Методиев.