Една легенда на снукъра обмисля да прекрати участието си в ранкинг-турнири. Великият Рони О'Съливан призна, че вече обмисля варианта да премине в надпреварите за ветерани и този сезон да е последният му при професионалистите. 

43-годишният англичанин в момента е втори в световната ранглиста и има всички шансове да се изкачи обратно на върха ѝ, което ако се случи, ще му бъде за първи път от девет години насам. Но той вече мисли за друго. 

"Може би вече е време да премина при ветераните. Говорих с тяхната асоциация, вълнуващо би било за мен подобно нещо. Така че тази година може би за последно ще участвам на Световното първенство, защото нямам право да се състезавам и в двете надпревари."

"Това е огромно решение за мен, но може би ако отида при ветераните, ще имам повече време да играя снукър. Би било превъзходно да съм част и от двата тура, но предполагам, че няма да ми бъде разрешено да го направя."

"Аз все пак вече съм ветеран, а този тур към момента е много силен. Може би с моето присъствие ще стане още по-конкурентен, още по-добър, а с времето към него ще се присъединят Джон Хигинс и Марк Уилямс, защото по-млади няма да станат", заяви Ракетата.