Колко хубаво би било, ако откриете начин да спестявате всеки месец от разходите по домакинството, нали? И при това, без да правите компромис за сметка на качеството. Достатъчно е да изберете правилното осветление и неусетно фондът “И аз съм човек” ще се увеличи чувствително. Ето как:

В едно 3 или 4-членно семейство обичайно се ползват между 10 и 20 крушки. Спрете да купувате от тези с нажежаемата жичка, инвестирайте в LED осветлението на V-TAC. Доказан факт е, че най-продаваните им крушки от 10W консумират 80 процента по-малко енергия от досегашните 60-ватови. Не се нагряват като старите и не излъчват допълнително топлина в помещението.

Ако светодиодите работят средно по 5 часа на ден, всяка крушка V-TAC ще ви спести по 1,5 лв на месец .Това означава че за 2 месеца ще си върнете инвестицията през сметката за ток!

Ето и изчислението: 5 часа * 30 дни * 50 вата спестени на час /1000 * 0.20 лв = 1,5 лв . При 20 крушки *1.5 лв = 30 лв. спестени на месец.

Нещо повече – с V-TAC няма да ви се налага да подменяте крушки всеки месец, LED осветлението е надарено с много по-дълъг живот. Изчислено е, че ако свети по 3 часа на ден, една такава крушка може да издържи цели 15 години.

Така че, следващия път когато тръгнете към магазина за крушки, първо се сетете за фонда “И аз съм човек”.