Кои са десетте най-добри спортисти на България за 2007-ма година ще научим в понеделник на 10-ти декември. Организаторите на церемонията ще обявят имената им по азбучен ред, а подредбата им според гласуването на журналистите ще бъде ясна на 21-ви, когато е бляскавата церемония по награждаването.

Дарик радио единствено ще предава бляскавата церемония пряко от НДК, началният час на събитието е 11.30.

От 1996-та година правата за провеждане на Церемонията по награждаване, финансирането и организацията са получени от Нове холдинг, за 50-тия юбилей събитието ще е изключително бляскаво и красиво, сподели пред Гонг Ирина Сарачинова-ПР на Нове холдинг.

„От септември подготвяме предстоящото награждаване, ползвайки най-професионалните екипи и работейки с огромно желание и ентусиазъм. Ние се надяваме да отдадем подобаваща почит на българските спортни шампиони през последните 50 години, както и да осигурим едно незабравимо преживяване за всички гости и зрители.”-заяви г-жа Сарачинова.

„Спортист на годината” е церемония с традиции, а екипът на Гонг също се готви за професионално отразяване на събитието, както винаги.