Управителният съвет на федерацията по художествена гимнастика се събра да реши съдбата на националния треньор Лили Игнатова. Войната между селекционерът на ансамбъла ни жени и ръководството на федерацията стартира в медийното пространство и по-късно днес ще разберем изхода на безумните словесни престрелки пред цяла България.

Членовете на УС в момента гледат видеоматериали от няколко телевизии със скандалните интервюта на Лили Игнатова, излъчени в продължение на седмица.

Нападките срещу ръководството националния треньор стартира преди участието на турнира във Франция, където все пак грациите се представиха достойно, побеждавайки рускините. Истината е, че тепърва предстоят трудните състезания, годината е предолимпийска и желанието на Лили да работи без надзор е меко казано нелогично.

Работата на Игнатова с доктор Трифонов не се одобрява от повечето членове на УС, но всъщност отговорността за възстановяването на грациите е на всички, още помним допинг скандала със Симона Пейчева. Така, че хората във федерацията имат обица на ухото и е редно да се проверява всичко-нещо, което безкрайно дразни Игнатова.

Дали Лили ще промени арогантното си поведение и шефовете на централата ще й дадат нов кредит на доверие или ще бъдат предприети по-драстични мерки, ще разберем по-късно днес. Съществува вариант санкцията да е само парична глоба.