Личният треньор на най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Силвия Митева празнува своя личен празник днес, отново на работното си място. Въпреки че сезонът приключи, двете Силвии вече гледат към 2013-а година.

Залата се е превърнала в първи дом тях, затова не е учудващо, че Митева-старша няма да отстъпи и днес. A и няма да причина да го прави, защото работата за нея е огромно удоволствие. Рожденият й ден няма да е повод за почивка, нито за нея, нито за грациите, които се подготвят под нейно ръководство.

Силвия Митева не е типичният специалист по художествена гимнастика, който всеки очаква да види по време на занимание. Методите й правят впечатление на минутата, защото печели своите състезателки с благата си дума и приятелския тон, с който поправя грешките им. Силвия Митева е и най-търпеливият треньор, пример за много свои млади колеги в този спорт.

И не на последно място, Силвия Митева е специалистът, успял да създаде своето бижу – гимнастичката Силвия Митева, на която подражават десетки млади момичета у нас.

През последните години този дует направи изключително много за художествената гимнастика в България, затова пожеланията са свързани с още много професионални успехи и покорени върхове.