Треньорът на златния ансамбъл на България по художествена гимнастика – Ина Ананиева – празнува своя рожден ден на 21 октомври. Прекрасната Ананиева помъдрява с още една година. Изминалите 12 месеца предложиха много полярни емоции на специалиста в професионален план, а кулминацията дойде в последните дни на 31-те Летни олимпийски игри в Рио де Жанейро.

Воденият от Ананиева отбор, в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова, сбъдна голямата си мечта. Момичетата спечелиха медал от най-престижния спортен форум на планетата, след като се класираха на третото място.

Сега Ананиева, ангажирана с тренировките с новия ансамбъл и с работата покрай бенефиса на „златните момичета“ отбелязва и личния си празник.

На официалната страница на Федерацията по Художествена гимнастика във Facebook се появи специално съобщение по случай празника на Ананиева:

Честит Рожден Ден на прекрасната Ина Ананиева!

Скъпа Ина, бъди здрава, щастлива и все така успешна! Реализирай всяка твоя идея с нестихващ ентусиазъм, който да пали хората около теб и страст, с която да покоряваш нови върхове. Бъди все така харизматична и истинска.

ОБИЧАМЕ ТЕ!

Наздраве!

Екипът на Гонг се присъединява към благопожеланията!