Спортното шоу „Пред банята” по TV7 привлича ново лице в редиците си – един от най-уважаваните спортни журналисти у нас Томислав Русев става част от екипа на предаването. Заедно с другите водещи той ще коментира най-интересните теми и събития, свързани с българския и световен футбол, а също и най-любопитното от света на спорта.

От началото на новата година „Пред банята” ще бъде с продължителност 2 часа и вече ще се излъчва от 20:00 часа. Предаването ще запази разпалените спорове и дискусии, като ще отдели повече време на зрителските мнения и въпроси. Ще бъде засилен акцентът върху европейския футбол, като за целта е направено специално проучване на фенските пристрастия.

„Пред банята” ще предложи и нова рубрика на своите зрители. В „Дартс” ще участват популярни лица от екрана, които ще бъдат „обстрелвани” с неудобни въпроси от водещите. Шоуто ще продължи да кани и актуални спортни личности, които да говорят по най-пресните теми, свързани с тях.

Предаването ще отдели повече време на спорните положения от родните и европейски футболни терени, а рубриката „Къс пас” ще стане още по-зрелищна и динамична. Съревнованието между водещите да дадат вярна прогноза за предстоящите футболни дербита също ще се запази през 2013 г.

Първият епизод на „Пред банята” през новата година ще бъде на 7 януари от 20:00 часа по TV7.