Тити Папазов ще бъде треньор на Томислав Русев за един мач. Това ще стане в неделя, когато един срещу друг ще се изправят сборни отбори на популярни личности и журналисти. Двубоят ще е по случай 1 декември, който е обявен за международен АНТИСПИН ДЕН. Срещата е насрочена за неделя 30 ноември от 11 часа в комплекс Спортна София в Борисовата градина. Тити Папазов ще бъде треньор на сборния тим на журналистите, докато Димитър Пенев се е заел с подготовката на известните личности. В този отбор личат имената на Бойко Борисов, Христо Матуфчиев, Дичо, Спенс, Иво Тонев, Вальо Михов, Тони Стораро, Димитър Рачков, Дончо Донев и Асен Блатечки.

„От този проблем няма незащитени хора. Мотото на инициативата е „Бъди в час”, защото наистина трябва да бъдем в час”, заяви Иво Тонев, който е председател на комисията за децата, младежта, спорта и туризма към Столична Община. Иво Тонев разкри още, че жена ще бъде съдия на мача, а в същото време един от участниците в двубоя Христо Мутафчиев прогнозира, че с присъствието на Димитър Рачков и Тити Папазов само ще се разсейват играчите.

В същото време Маноела Грозданова, която е представител на обединената програма на ООН за борба срещу ХИВ/СПИН, разкри подробности около епидемията на тази болест в България и Източна Европа. Според данните в регион Източна Европа и Централна Азия има 1,7 млн. души заразени с ХИВ, като около 75-80% от тях са млади хора до 30 години. До октомври месец 2008 г. в България са регистрирани 87 случая на ХИВ, като от тях 74 са мъже и 13 жени. 42-ма от тези заболели са инжекционно употребяващи, а 13 са мъже, които признават за отношения с други мъже. Според официалните данни в България има регистрирани 870 случая на заболяването, но се предполага, че реално заболелите са около 4500. „Тези хора не знаят, че са заболели и за това има риск”, коментира Маноела Грозданова. Тя допълни още, че най-рисковия фактор е аналния секс, който е по-рисков дори от инжекциите. „Има две направления на епидемията в Европа. Едното течение е на епидемия сред мъже, които правят секс с мъже, а другото течение е на тези, които се инжектират с наркотици”, каза още Грозданова.