Водени от Тереза Маринова, Йордан Йовчев и Рафи, стотици ентусиасти преминаха по крайбрежната алея на Бургас на велосипеди. Привържениците на ролерите и скейта поеха към Пантеона от Графична база Бургас, заедно с Ангел Ковачев, а Евгени Иванов-Пушката поведе хората дошли пеша от културен център „Морско казино“.

Към тях се присъединиха партньорите и официциален дистрибутор на Нестле България в региона фирма Деметра, посланиците на инициативата в лицето на Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папзов, Петко Маринов, Дечо Коешинов, Огнян Томов, Пламен Крумов, Гергана Апостолова, Георги Виделов, Цветан Попов, Елиан Димитров, Иван Попов и мн. др. 

Морската градина на Бургас се превърна в огромна спортна площадка и хиляди спортуваха и се забавляваха на празника на балансираното хранене и активния начин на живот в града.  

Живей активно

източник: Живей активно!

Тереза Маринова влезе в ролята на наставник по детска лека атлетика в партньорство с Българската федерация по лека атлетика, а Евгени Иванов-Пушката се включи във волейболния турнир, организиран на Централния плаж.  

Грандиозният завършек на Живей Активно! в Бургас бе точно в 18:30 часа пред Пантеона. Лора Караджова, Рафи, Лео, Играта, Skiller, Сантра, Кристина Дончева, Ангел Ковачев, Павел и Венци Венц пяха специално за всички участници в инициативата, която предложи на бургазлии много спорт, музика, танци и положителни емоции.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!