Олимпийската ни шампионка в тройния скок Тереза Маринова разкри, че ще пропусне зимния сезон и ще съсредоточи изцяло подготовката си за Пекин. Любопитното е,че атлетката ни сподели това в интервю дадено пред плувеца Петър Стойчев по повод 15-годишнината на Дарик Радио.

„Да се надяваме, че ще бъда готова, все още не съм, но се надявам всичко да е както трябва през лятото. Все още не съм готова, защото сега тепърва започвам по-сериозна подготовка”, каза чаровната атлетка.

„По всяка вероятност, ако всичко върви нормално, през май месец ще бъдат първите ми стартове, но всичко ще бъде съобразено с участието ми на Олимпийските игри в Пекин. Предстои ми покриване на норматив. Категорично няма да участвам зимата, защото няма смисъл да се появявам на състезания и да си правя експерименти и да не постигам добри резултати.”

„Мисля, че Дарик радио е много информирано относно спорта. Тук може би винаги са най-добрите коментари и най-вече да слушаме страхотни спортни новини”, добави Тереза Маринова пред Петър Стойчев.