Петъчните броеве на вестник "Тема Спорт" от 18 октомври вече ще струват по 80 стотинки. В останалите дни от седмицата цената от 70 стотинки се запазва.

В тези тежки времена за нашите верни читатели това безспорно няма да е добра новина. Промяната на цената обаче е наложителна. Петъчното издание отдавна се превърна в нещо повече от обикновен спортен ежедневник. В него на много по-голям обем от страници на практика са обособени три вестника в едно монолитно цяло. А качеството винаги струва пари.

Вестник "Тема Спорт" съществува за и благодарение на своите читатели. Те му гласуваха доверие и вярват в неговата обективност, задълбоченост и честност.

Вестник "Тема Спорт" доставя на своите читатели авторитетни автори, точна информация и изключително богато съдържание. В петък - в троен размер. За да продължава да се развива във възходяща линия на независим и обективен източник на информация, е неизбежно цената да бъде повишена. Читателите ще разберат! Сигурни сме в тяхната подкрепа. Такава, каквато сме имали винаги досега в дългия път, който вървим ръка за ръка.

"Тема Спорт" просто е нещо различно и вие го знаете!