На 21-22 март 2015 г в столичната зала "Универсиада" се проведе Международен турнир за деца по Естетическа групова гимнастика, Challengеr cup за девойки и Световна купа за жени.

В надпреварата се включиха отбори от световния елит в този спорт. При деца 8-10 годишни шампионки станаха "Теа Денс" от Елин Пелин с треньор Теодора Граматикова, като след тях останаха два руски отбора.

Във възраст 10-12 годишни отборът на "Академик" с треньор Десислава Минева, зае първа позиция заедно с отбора на Roxette Onix от Русия.

В категория 12-14 годишни златото отиде при по-големите грации на "Теа Денс" с треньори Теодора Граматикова и Преслава Вулова.

В Challenge cup при девойките, първи станаха рускините от "Виктория", следвани от "Минетит"- Финландия. С бронз от надпреварата са нашите момичета от Националния отбор-девойки на България. Треньори на отбора са Теодора Граматикова и Джулия Тодорова.

Състав на отбора: Михаела Савова, Ванеса Пеянкова, Моника Сокерова, Стефани Стефанова, Елина Куртева, Рая Лицова, Христиана Николаева, Елмира Камушева.

В надпреварата при жените надпреварата спечели Експресия от Русия, след него се нареди Минетит - Финландия, а бронза беше спечелен от националния отбор на България с треньори Гинка Георгиева и Преслава Вулова.

Националните ни отбори се подготвят са следващата Световна купа през април във Финландия и Световно първенство по ЕГГ за девойки и жени, където ще гонят призово класиране.