Любовникът на много жени Тайгър Уудс играе голф през нощта, за да не може никой да го види. След купищата афери, които излязоха наяве и раздялата със съпругата си Елин, Уудс явно успокоява нервите си с любимото си занимание голфа, въпреки че наскоро заяви, че временно прекратява кариерата си, за да се справи с проблемите си.

Съсед на Уудс във Флорида разкри: „Той ходи по тъмно, така че да не може да бъде видян. За него, какво е по-успокояваща от удрянето на голф топки?”

Съпругата на Тайгър заяви, че на 100% ще поиска развод, след като разбра за 11 жени, които са минали през леглото на мъжа й по време на брака им. Проблемите на Уудс се усложниха още повече, след като една от жените, с които е спал – Тереза Роджърс (на 48 години), заяви, че неговият брак е бил „преструвка”, която имала за цел единствено да подобри имиджа му.

Приятели на голфъра разкриха, че той прави последни опити да спаси брака си и „прави всичко, което може”.

Въпреки това, ядосаната Елин, която може да прибере половината от 337-те милиона паунда, които притежава Уудс, се връща в родината си Швеция за Коледа заедно с двете им деца.

Униженията за голфъра продължават, след като неговото лице бе махнато от рекламата за турнира във Флорида „Арнолд Палмър”, който той е печелил цели шест пъти.

Освен това швейцарският производител на часовници „Таг Хойер” оповести, че прекратява рекламния си договор с Тайгър.