Най-добрият състезател по голф в света Тайгър Уудс има повод да празнува дори и в годината, в която реши да си даде почивка от активния спорт. Явно ваканцията се отразява благотворно на Уудс и съпругата му Елин, като той обяви днес на своя уебсайт, че бившата манекенка е бременна с второто дете на семейството.

Тайгър не е играч от месец юни, когато спечели US Open, след което претърпя и операция на коляното, която го извади от голфа за година. Първото дете на семейство Уудс, дъщеричката Сам, се роди в деня след края на US Open през 2007 година.

„Елин се чувства страхотно и двамата сме много развълнувани,” заяви Уудс. „Контузията ми доста ме бе разстроила, но това ми позволи да прекарам повече време да наблюдавам как Сам расте. Не знам откъде да започна да ви разказвам, колко е невероятно да си баща, и колко е хубаво да съм с нея и Елин. Контузията ми е едновременно благословия и разочарование.”

Световният №1 в голфа вече започна рехабилитацията си, а наскоро посети Дубай и Ню Йорк, където развива бизнес проекти.

Още след сватбата си през 2004 година, Уудс заяви, че иска повече от едно дете, тъй като той самият е бил единствено, а съпругата му Елин има сестра близначка.