Най-популярният голф играч в света – Тайгър Уудс – изневерява на прелестната си съпруга Елин Нордегрен, тръбят жълтите медии в САЩ. Макар да няма никаква сигурна информация, изданията си прехвърлят едно на друга първоизточника на клюката. Според нея, Уудс е кръшнал от семейния живот със светската дама Рейчъл Учител.

Съмнения в достоверността на новината предизвиква най-вече фактът, че госпожица Учител е доста по-възрастна, и със сигурност не по-красива от бившия модел Елин.

Слуховете се разпространиха, след като първо в таблоидите изтече информация, че бракът на Уудс и блондинката е пред разпад.

Рейчъл Учител е на 34 години, от Ню Йорк, и основната й характеристика е да е гадже на известни и богати мъже. Косвено доказателство за нейна връзка с Тайгър Уудс медиите в САЩ намират във факта, че са отсядали по едно и също време в хотели в Лас Вегас и Австралия.

Тайгър Уудс и Елин Нордегрен са женени от октомври 2004 година, след като изкараха една година като годеници. През 2005-та се роди и първият им наследник – дъщеря на име Сам, а през февруари 2009 на бял свят се появи и момченце – Чарли.