Връзката между Тайгър Уудс и съпругата му Елин не върви съвсем по вода, въпреки появилата се информация, че двойката ще успее да съхрани брака си. Бившият шведски модел смята, че голфърът прекалено бързо ще се върне към професионалния спорт, вместо да продължи лечението си.

Преди няколко дни стана ясно, че Тайгър Уудс възнамерява отново да се състезава, като следващата му надпревара ще е в началото на април.

“Елин смята, че той се е отрекъл от обещанието си да си вземе почивка – време, в което нещата да тръгнат в правилната посока. След като той анонсира завръщането си в голфа, тя се почувства използвана”, разкри източник, близък до семейството.

“Тя му каза, че ще се върне при него, но не го направи. Елин е ядосана на Тайгър и тя му го каза”, добави още източникът.

Бракът им бе пред разпад заради многото забежки на Уудс. Голфърът се оказа особено похотлив, което не остана скрито от медиите. Въпреки всичко Елин преглътна унижението и се съгласи отново да даде шанс на съпруга си, ако той продължи лечението си.