Създадени за атлетите, които пренасят спорта на по-горно ниво, ADIDAS представя следващото поколение ALPHABOUNCE

С втората част на своята кампания “Run The Game”, Adidas Running предизвиква атлетите да тичат, за да подобрят представянето си в своя спорт

Кампанията стартира през януари, като в нея участват Гарет Бейл, Каролин Вожниацки, Деймиън Лилиард, Джеймс Харден и Боуден Барет

Удобни, стабилни и издържливи - Alphabounce Beyond са направени за атлети, които тичат, за да подобрят представянето си в своя спорт
С вдъхновена от Aramis горна мрежа от една част FORGED за динамична стабилност при линейни и странични тренировъчни движения

Днес adidas Running представиха новият, еволюирал AlphaBOUNCE Beyond, модел, създаден за атлети, които искат да надградят потенциала си и търсят безгранично добро представяне.

Adidas AlphaBOUNCE

Сливайки в едно прогресивен дизайн, функционалност и естетика,  моделът е създаден за атлети, които доминират в играта си и използват тичането, за да станат най-добрите в своята дисциплина. За да отпразнува това и да предизвика Алфа атлетите да включават повече тичане в тренировките си, за да развият твърд спортен дух, adidas Running създаде кампанията ‘Run The Game’. 

Във втората част на звездната кампания участват най-елитните атлети на adidas - футболистът от Real Madrid Гарет Бейл, Най-добрата в света тенисистка и шампион на Australian Open Каролин Вожниацки, 3 пъти участвалият в All-Star отбора на Америка Деймиън Лилард, баскетболистът от Хюстън Рокетс Джеймс Харден и флай-халфът от националния отбор по ръгби на Нова Зеландия - Боуден Барет.

Каролин Вожниацки, Шампион на Australian Open 2018 казва: “Тичането е центърът на моето движение и нещото, което ми дава предимство, когато се състезавам. Когато включвам повече тичане в тренировките си извън корта, мога да забележа как това се отразява на играта ми. 

Adidas AlphaBOUNCE

източник: Adidas

С AlphaBOUNCE Beyond се чувствам уверена, че съм тренирала по начин, който ми позволява да поема контрол над играта когато това има най-голямо значение.

Проектирани за мощност, бързина и комфорт, AlphaBOUNCE Beyond включват най-иновативните технологии и материали на adidas, комбинирани, за да осигурят на атлетите три основни неща - прилягане, усешане и преходност.
 
Върховното удобство се дължи на новата FORGED горна мрежа от една част - дишаща мрежа с подправени зони, създадена използвайки технологията Aramis и ориентирана да осигури динамична подкрепа и стабилност на крака за линеарни движения във всички посоки. Перфектно за атлети, които сменят посоките на движение и се нуждаят от бъра реакция на игрището.

ПОВЕЧЕ УСЕЩАНЕ е осигурено от удължената междинна BOUNCE подметка - високоефективна, лека EVA мембрана, която е разтеглена нарочно, за да приспособи движението във всяка посока. Това се комбинира със система за разширено поддържане на петата, която прегръща глезена и средната част на стъпалото за повече стабилност и осигурява усещане за “заключване” при обуване, за да може атлетите да се чувстват стабилни и сигурни, докато движат играта.

ПО-ДОБРО СЦЕПЛЕНИЕ е интегрирано с Continental Rubber™ - подметка, която осигурява нужната издържливост за атлетите против износване и скъсване, както и идеален контрол над движението при мокри и сухи повърхности. Това сцепление позволява на атлетите да се “захванат” по-стабилно за земята, докато променят темпото и посоката си по време на игра.

AlphaBOUNCE Beyond са на препоръчителна цена от 100€ и ще са достъпни онлайн от 29 март и по магазините из цял свят от 5 април 2018. За да разберете повече, моля посетете www.sportvision.bg

Следете темата и във Facebook.