Министърът на спорта Свилен Нейков се включи директно в ефира на Дарик радио, за да коментира появилата се информация, в която той заявява, че концертът на Мадона носи 10-15% повече от един футболен мач. Министърът се поправи, като обясни, че музикалното събитие на годината всъщност носи 10 пъти повече.

„Това, което излезе като информация, не е вярно. Искам да кажа, че терените на територията на страната все повече ще се използват във връзка с това, че те са създадени да се използват, а не да стоят като паметници. Ако от български мач се взимат 10 хиляди лева, а международен – 15 хиляди, тук говорим за 120 хиляди, това е с 10 пъти повече”, заяви Нейков пред Дарик.

Министърът увери, че още утре тревата на Националния стадион „Васил Левски” ще изглежда по друг начин.

„В момента тече ремонта. Президентът на БФС Боби Михайлов и Наско Сираков са били на стадиона и са видели по какъв начин се възстановява тревата и още утре тя ще изглежда по друг начин”.

„Аз подкрепям Мъри Стоилов в това, че той търси най-добрите възможности за момчетата, всичко възможно, което можем да направим, ще го направим, за да покажем добри условия”.

„Има вече някои направени неща, които е добре да станат известни за слушателите. С удоволствие ще гостувам в Дарик радио”, завърши интервюто си Нейков.