Проблемите с използването на забранени вещества в кеча достигнаха своя връх в последните няколко месеца. Смъртните случаи зачестиха и това накара шефовете на световната федерация (WWE) да предприемат един от най-суровите ходове в историята на спорта, информира „Sun”. 

Десет от най-големите звезди в момента бяха отстранени, след като се разбра, че са клиенти на „Signature Pharmacy” в Орландо – компания, която разпространява всякакви забранени вещества и стимуланти. Сред имената попадат бившият световен шампион „Острието”, Ранди Ортън, Джон Морисън, Брит Уилям Регал и Мистър Кенеди. Батиста също е ползвал забранените услуги, но преди февруари месец и няма да бъде отстранен.

Въпросната компания бе затворена от полицията през февруари заради разпространение на стероиди, както и заради предписване на по-специални лекарства на пациенти, които не са били преглеждани от лекар.

Клиенти на „Signature Pharmacy” са били и Еди Гереро, Крис Беноа и Брайън АдамсCrush” – и тримата не са сред живите.

Това лято се разигра ужасна трагедия, в която Крис Беноа уби жена си и детето си и после отне собствения си живот. В последствие се разбра, че кечистът е загубил трезвия си разсъдък, след като в продължение на десет години е взимал стероиди.