Приключи тазгодишното издание на Световните Серии по футбол на маса Бонзини 2017, традиционно провеждано всяка година във Франция. Тази година събитието се състоя в град Сейнт Куентен, в периода 18-21 май 2017 г.
 
Петима българи взеха участие в състезанието и успяха да представят България отлично. Най-голямото постижение бе в последния ден на турнира, когато отработената двойка българки Екатерина Атанасова и Благовеста Герова станаха световни шампиони в дисциплината Двойки Спийдбол.

Двете успяха да се преборят и за втори медал в дисциплината Двойки Класик, където отново играха феноменално и грабнаха третото място. В надпреварата взеха победи срещу най-силните французойки, които имат изключително предимство на този вид маса. При Жени Двойки, те отново показаха силно представяне, но не успяха да се преборят за медал и станаха шести.

В състезанието Жени Единици Екатерина Атанасова стигна до полуфинал и успя да завоюва четвъртото място, като отстрани една от най-силните състезателки на маса Бонзини - Амейли Бремер. Благовеста Герова игра блестящо и завърши втора в класирането след квалификациите, но след това отпадна рано в елиминациите.

При младежите Марио Томов стана девети, след изключително труден и оспорван мач, приключил в пети - решаващ гейм.

В дисциплината Мъже Двойки Иво Пиларски стана 57-ми заедно с партньора си от Дания - Хоаким Сандал.
 
Българите взеха участие и в петъчното отборно състезание за загрявка, където Екатерина Атанасова, Юлиан Пенев, Марио Томов и Иво Пиларски влязоха в Семи-Про категорията след квалификациите и заеха деветото място.