Кайтсърфистката Кристин Бьозе триумфира преди известно време с поредна световна титла в своята дисциплина. Красивата германка обаче спечели много повече слава не чрез изявите си в не особено популярния екстремен вид сърф, а чрез еротичната си фотосесия в септемврийския брой на „Плейбой”.

 

 

Бьозе се съблече за мъжкото списание заедно с колежките си Тереза Клайн (състезателка по водна топка) и Джени Бонгарт (вицешампионка по кану-каяк).

 

 

Красивата и талантлива сърфистка призна, че след като се е снимала полугола, много хора са се обърнали срещу нея. „Започнах да чувам какви ли не коментари по мой адрес. Но аз бях наясно, че това ще се случи. Знаех, че много хора ще ми завидят и ще ме осъдят за постъпката. Но аз и моят приятел се разбрахме да не се влияем от тези неща”, сподели Бьозе.

 

 

Хубавицата разкри, че от „Плейбой” са я накарали да махне татуировката, която е имала на корема си. „В интерес на истината редакторите и фотографите на списанието са против подобни „украси” по тялото от сорта на татуировки и пиърсинги. Това определено не беше мое желание, а изискване на „Плейбой”. Аз много си харесвах татуировката”, заяви световната шампионка.

 

 

„От списанието ми се обадиха и ме поканиха на среща, но не формална. За мен беше огромна чест да ме повикат именно от това издание. Не е лесно да откажеш на такава оферта. Много е хубаво да си жена”, щастлива е Кристин.

 

 

„Снимките са заснети на плажа и във водата. Естествено, присъства и сърфът. Ще се учудите сигурно, но успяхме да спечелим много привърженици на кайтсърфинга именно благодарение на фотосесията. Шефът на международната федерация ми изпрати много дълъг мейл, в който обясняваше колко е щастлив. Написа ми, колко много хора са му се обадили”, доволна е Кристин Бьозе.