Един от най-популярните супермодели в света – бразилската красавица Жизел Бюндхен буквално побърка цялата система на отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс ден преди най-голямото спортно събитие в САЩ – СуперБоул. Финалът на първенството между Пейтриътс и Ню Йорк Джайънтс е тази нощ във Финикс, но госпожицата наклони сериозно везните в полза на аутсайдера Джайнтс.

Как го стори? Обеща да тича гола по улиците на Манхатън, ако Пейтриътс загубят…Изключително странен начин да мотивира гаджето си – куотърбека на тима Том Брейди…а и неговите съотборници.

Целият отбор на Пейтриътс е изправен пред дилемата: Да грабнат титлата непобедени, или да изплакнат очи в невероятното тяло на Жизел.

„Никога не съм си мислил, че ще имам проблем да мотивирам момчетата си да играят на СуперБоул,” заяви треньорът на Ню Инглънд Бил Беличик. „И ето, че Жизел се отвори устата и изведнъж това стана трудна задача.”

„Слава богу, че имаме футбола, да ни отърве от сексуалното напрежение при мисълта за нея, тичаща гола по улиците,” добави един от играчите на тима.

Веднага щом научи за реакцията на момчетата, Жизел се опита да си върне думите назад. „Беше грешка, обърках се, съжалявам, че го казах. Не знам какво си мислех, центърът на Манхатън е само паркинги. Май е най-добре само да си покажа гърдите на „Таймс Скуеър”…”

Футболистите на Ню Инглънд и Ню Йорк Джайнтс надали ще откажат и това…, а и всички останали футболисти по света…