Стефка Костадинова и Николай Попвасилев сключиха граждански брак на 8 юни в 19:00 часа в театъра на „Royal Club Victoria – Elenite”.

Кметът на Сливен Йордан Лечков, асистиран от длъжностно лице от община Сливен, бракосъчета младоженците. Церемонията се състоя в чисто новия театър, под знамената на България и Европейския съюз. Халките, които те размениха са на Piaget, от бяло злато със 7 диаманта.

Присъстваха роднини на двойката и кумовете им, приятели и журналисти.

За церемонията булката облече бял панталон и дълго златно сако на Dolce & Gabana, а младоженецът беше в костюм на сиво-черно райе на Canali. Кумата Маринела Арабаджиева грейна в бял костюм, а кумът Ветко Арабджиев предпочете бежовите нюанси. Прическата на Стефка беше направена от Васил Михайлов, а гримът – от Бони.

Да поздравят новото семейство успяха Катето Евро, Дим Дуков, Марта Вачкова и Азис. Сред приятелите се откроиха семейство Евгения и Николай Баневи, Весела и Димитър Барбукови, Даниела и Стефан Атанасови и др.

По същото време, когато Стефка и Николай изричаха клетвеното “да” пред кмета Йордан Лечков, на летището в Бургас кацна частен самолет със специалните гост-изпълнители за голямото сватбено парти на 9 юни – мегазвездите Gipsy Kings.

От Монпелие, Франция пристигнаха Никола, Андре, Пабло Рейес и Марио Регис. За първи път в 23-годишната си кариера те ще пеят на сватба. Допреди 8 години музикантите от Gipsy Kings са живели в каравани, а днес се ширят в имения с басейни и конюшни. Братята са запалени ловджии. Единствените българи, които познават са Стефка Костадинова и Силви Вартан. При пристигането си те споделиха, че знаят малко за България – че има хубава природа и добро вино (но френското е най-доброто на света!). Казаха, че си мечтаят да направят общо шоу с Боинсе и Шакира.

На утрешното сватбено парти ще пеят още Софи Маринова и Устата, Ивана, Весела Нейнски и Азис. Под звуците на 20 каба гайди от Широка Лъка младоженците ще изпълнят ритуалите, характерни за традиционните български сватби.