Комбайнерът Стефан Стойчев продължава да води в класацията на Дарик Мъж на годината. Той е номиниран за отличието заедно с треньора по борба Симеон Щерев и актьора Христо Мутафчиев. Гласуването за тях продължава вече 15 дни в сайта manoftheyear.bg и в него може да се включи всеки. Вота си досега са дали близо 5000 души. Повечето от тях сочат за победител в конкурса 29-годишния Стефан, който през лятото помогна на много хора да се спасят от катастрофиралия автобус на магистрала "Тракия". На втора позиция е треньорът на Станка Златева, а трети е актьорът, който играе Миронов в сериала на БНТ "Под прикритие".

В седмицата, в която Симеон Щерев беше обявен за най-добрия треньор на България за 2011-та, гласовете за него в класацията за Мъж на годината се увеличиха. Недостатъчно обаче, за да бъде достигнат резултатът на Стефан Стойчев, който засега заема първото място в нея.

Колеги на комбайнера организираха интернет кампания в негова подкрепа, която стартира от сайта fermer.bg. Малко преди Коледа обаче той остана без работа след като беше съкратен. Сега кандидаства за пожарникар в Чирпан. (повече прочетете ТУК)

Завръщане и в театъра пък му предстои на третия във временното класиране Христо Мутафчиев, това стана ясно тези дни. Повече от година след прекарания тежък инсулт, актьорът планира през януари участие в спектакъла "Ритъм енд блус" на Малък градски театър "Зад канала". Обявените дати за тези представления са 16 и 25 януари.

До 29 декември (включително) може да се гласува за един от тримата номинирани за Мъж на годината - Щерев, Стойчев или Мутафчиев, в сайта manoftheyear.bg. В момента в него могат да се видят временните им позиции в състезанието, но в понеделник (26 декември) те ще изчезнат, за да се запази тайната кой е победителят до деня на церемонията по награждаването му.

Събитието ще е на 5 януари догодина в Младежки театър "Николай Бинев" и ще бъде излъчено същата вечер по БНТ1 от 21:45 часа. По време на него Дарик ще връчи и няколко допълнителни награди в категориите "Мис Чар", "Легенда", "В крак с времето", "Дух на добродетелност". Партньорите на конкурса от Johnnie Walker също планират да дадат специално отличие "Крачка на годината".

Кой да бъде Мъж на годината 2011 можете да изберете ТУК.

Стефан Стойчев отново е първи за Мъж на годината