Уникално по рода си влогърско предаване за живота на спортистите стартира съвсем скоро. "Backstage" е съвместен проект на асоциация "Докосни дъгата" и Национална спортна база, а водеща роля в иновативното шоу ще имат куп родни звезди.

Това са световната шампионка по бокс Станимира Петрова, втората тенис ракета на България Димитър Кузманов, надеждата ни в олимпийското карате Ивет Горанова, олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, златното момиче Радина Филипова и националният треньор по скокове във вода и коментатор Георги Чобанов.

Забавен, полезен, вдъхновяващ и креативен. Това са само малка част от епитетите, с които може да бъде описан амбициозния проект, който ще превземе интернет пространството, показвайки обичани родни спортни личности в необичайна и непозната светлина.

"Влогърско предаване за живота на спортиста. Неговото ежедневие, неговите мечти, неговите победи и загуби. Бъдете с нас, чуйте и вижте! Ще има много документалистика, но също така и много изпитания за нас и нашите гости!"

"Ще тренираме заедно, ще избираме заедно храна, напитки и забавления! Влезте в нашия свят! Светът на българския спортист отблизо! На спорта по света! Един от вас може да е следващия шампион на България! И него ще очакваме тук - пред нашата камера!", гласи резюмето от създателите на "Backstage".

Два трейлъра и няколко любопитни видеа с участието на Елица Янкова, Радина Филипова, Илиана Раева и Иван Несторов - Амебата вече бяха представени в официалния youtube канал на "Backstage", а премиерният епизод ще се появи съвсем скоро.

Официалните страници на проекта във Фейсбук и Инстаграм - "Pass Backstage" също набират скорост, така че всеки, който иска да следи отблизо света на българските спортисти, може да се присъедини към тях и да стане част от предстоящите приключения.