Стартира третото издание на "Мтел атлетика за младежи”

Третото издание на спортния проект „Мтел атлетика за младежи” стартира официално на Националния стадион „Васил Левски”.  Съвместната инициатива на Българската федерация по лека атлетика и Мтел предоставя възможност на ученици от цяла България да участват в редица състезания и демонстрации по лека атлетика.
 
Освен стартовете на децата, по време на събитието бе отличена Валентина Желязкова – треньор на Радослава Мавродиева, европейска вицешампионка на гюле в зала. Тя получи специална награда от Мтел, връчена от Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в Мтел.
 

„Мтел ще продължава да подкрепя българската лека атлетика, която както винаги се доказва като един от най-авторитетните посланици на страната ни по света.”, заяви Илияна Захариева от Мтел.
 

„Мтел атлетика за младежи” бе създадена от БФЛА и Мтел в началото на 2015 г. и за няколко месеца се утвърди като една от най-популярните спортни програми сред подрастващото поколение в България. През нея преминаха над 4000 млади атлети от всички региони на страната. През 2016 г. програмата обхвана 20 града, а броят на включилите се деца бе 10 000. Целта е, с подкрепата на Мтел, техният брой да достигне общо 25 000 след края на 2017 г.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
лека атлетика

Други спортове