На 12 май 2011, четвъртък, в 14:00 ч. на Алеята на славата пред кино „Арена Младост” ще заблести звезда с името на най-силната жена в България - Станка Златева. Двукратната световна шампионка, четири пъти европейска и олимпийска вицешампионка по борба ще сложи златен подпис на двадесет и първата Famous звезда в Алеята на известните българи.

Станка Златева е родена на 1 март 1983 г. в с. Крушаре, Сливенска област. На професионалния тепих стъпва на 14-годишна възраст, а на 23 става първата българка - световна шампионка по борба. Два пъти е спортист №1 на България (2007 и 2010 година). Тя е номер едно в света по борба за 2006 и 2007 година, а на Олимпиадата в Пекин през 2008 година печели сребро. Всички тези успехи Станка Златева жъне под ръководство на треньора си Симеон Щерев. Погледът на златното ни момиче в момента е отправен към Лондон, където през следващата година ще се проведат Олимпийските игри и тя е устремена към върха.

Famous Алея на славата е създадена през октомври 2005 година пред кино „Арена Младост” с идеята да събере на едно място имената на българите, допринесли за прославянето на страната ни по света и за положителния й международен имидж. До момента това са 22 сънародници, сред които Христо Стоичков, Васко Василев, Димитър Бербатов, Лили Иванова, Валя Балканска, сестри Малеевии, Теодосий Спасов, Васил Найденов, Веселин Топалов, Стефка Костадинова, Елица и Стунджи, Астор и други. Зад инициативата стои любимото уиски на Шотландия - The Famous Grouse Scotch Whisky, а номинациите се издигат от деветчленно жури, съставено от почитани общественици. Организаторите предвиждат скоро гласуването за Famous звездите да стане публично и в него да участват всички българи.