Фондация „Енчо Керязов“ на популярния български цирков артист и олимпийската медалистка в борбата Станка Златева се обединиха около каузата на момченце, страдащо от детска церебрална парализа. Двамата успяха да помогнат на семейство Митеви да събере част от средствата, за да може малкият Алекс да проходи.

Вечерята в Ямбол събра 22 126лв, благодарение на щедри хора с големи сърца, както и на самите Станка Златева и Енчо Керязов.

Благотворителната вечеря премина под надслов "Да помогнем на Алекс да проходи”.

„Благодаря на всички, които подкрепиха малкия Алекс, който иска само да проходи! Благодаря на Светлана Стойкова и Аглика Атанасова, че ме направиха част от тяхната кауза! Благодаря, че ми дадохте възможност да изпитам експлозията от положителни емоции! Това ми даде невероятна наслада, въпреки цялата ми ангажираност. Благодаря на изключителната Станка Златева, която показа, че не е важно само да си велик спортист, важно е да си човек”, сподели самият Енчо Керязов.

„Цифрите на могат да предизвикват любов, затова няма да споменавам събраната сума пари. Убеден съм и знам, че семейство Митеви усети любовта на всички присъстващи. Също така знам, че малкия Алекс ще проходи, защото вярвам в силата на любовта. Пожелавам на семейство Митеви от тук нататък да им се случват само хубави неща. Може да ви звучи идиотско, но не искам да се срещам повече с това прекрасно семейство, което се бори за здравето на свето мило детенце. Не ме разбирайте грешно. Не искам да ги виждам, защото не искам да виждам очите им разплакани от благодарност. Не искам да се чувстват задължени. Правя го не за да търся благодарност, а защото ми харесва”, написа още в социалните мрежи именитият цирков артист.