Бившият състезател и настоящ коментатор на бойни изкуства Джо Роугън направи интересно сравнение между ММА звездата Конър МакГрегър и боксовата легенда Флойд Мейуедър.

Много специалисти вече се изказаха, че в предстоящия боксов супермач между двамата, Мейуедър няма да има проблеми, тъй като ще се бие в своя стил и игра.

Роугън обаче обяви, че МакГрегър не бива да бъде отписван, тъй като има смъртоносен удар.

Автентичен Конър МакГрегър: Ще смачкам Флойд, ще превзема бокса

В своето Интернет предаване, The Joe Rogan Experience, анализаторът обяви: "Мейуедър е много по-добрият боксьор. Няма съмнение в това. Той е един от най-великите боксьори в историята на бокса, ако не и най-великият някога. И въпреки че е по-малък, става въпрос за съвсем различно ниво на умения, ниво на разбиране на тънките нюанси на бокса. Но Конър МакГрегър не е некомпетентен. Той е много опасен. Флойд Мейуедър е по-добрият боксьор, но Конър МакГрегър е дяволски опасен и знае отлично как да се движи напред-назад. Той може бързо да покрива дистанцията, при това по много опасен начин... Но ако Флойд успее да го разгадае и започне да използва ударите си, движението си, виждате ли, Флойд по традиция има проблеми срещу левичарите, но пак не е губил от тях. А това са били професионални боксьори."

Мейуедър и МакГрегър вече имат дата и място за мега боя

"Конър е невероятен атлет, от онези, които рядко се появяват, но когато се комбинират с интелект, и изучават спорта, много хора са свършени. И точно такъв е Конър МакГрегър. Той е уникален атлет, има смъртоносен удар. Това е най-доброто описание. Той матира хората."

"Мейуедър е по-добрият боксьор, но когато Конър те удря, трябва да си още по-добър от това."

Роугън завърши със заключението, че Мейуедър вероятно ще спечели, тъй като е боксов мач: "Но ако беше истински бой, щях да заложа 100 милиона, че Конър ще го унищожи."