„Еврофутбол“ пусна нов специален сайт за програма „Спортни таланти“ от 25.01.2017 година – talanti.eurofootball.bg. В него ще бъде достъпна цялата информация, която касае инициативата на българския букмейкър – новини, документи за кандидатстване по програмата, а в специалната мултимедийна част ще бъдат показвани последните снимки и видеа от подготовката или състезанията на Спортните таланти.
 В него е наличен и целият архив на програмата от предходните пет години, както и всичко за социалния проект на „Еврофутбол“ – „Печелиш и помагаш“.

„Създадохме този специален сайт за нашата социална политика точно 10 години, след като дадохме начало на проект „Печелиш и помагаш“ през 2007 година и в първите дни на 6-о издание на програма „Спортни таланти“ с ясната идея, че национално-отговорното поведение заслужава подобно внимание“ – заяви Екатерина Михайлова, управител на „Еврофутбол“. „Дано още повече хора се информират за това какво правим в момента за българския спорт и образование и какви благотворителни кампании сме имали в миналото, защото се надяваме това да е добър пример и други компании да ни последват“, допълни тя. 

Припомняме, че на 23.01.2017 г. „Еврофутбол“ в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ обявиха общонационален конкурс по програма „Спортни таланти“. В него може да участва всеки индивидуален спортист на възраст до 25 години с проект за финансиране до 5 000 лева. Срокът за подаване на документите е 28 февруари. Повече информация можете да намерите на talanti.eurofootball.bg.