Звездата на английския национален отбор по крикет Андрю Флинтоф бе спасен от персонала в хотела, където бил отседнал, след като влязъл да се къпе в морето пиян посред нощ.

Бившият капитан на англичаните се качил на водно колело на плажа близо до петзвездния хотел на Карибите в 4 сутринта след осемчасов запой със съотборниците си.

Той влязъл с водното колело в морето и бил забелязан да се клатушка в него, преди да падне зад борда.

Заради провинението си, Флинтоф бе изгонен от състава.

Инцидентът се случил само часове, след като Англия загуби от Нова Зеландия в първия си мач на Световното първенство по крикет.

Човек, близък до тима, разкри: „Те разочароваха страната си. Те бяха свободни само за няколко часа и вижте какво се случи.”

От страна на Флинтоф излезе следната информация: „Той се срамува ужасно. Каза, че не може да повярва, че това се е случило.”

Персоналът на хотел „Рекс Сейнт Лусиан” твърди: „Флинтоф можеше да се удави. Много е неприятно в морето посред нощ и особено когато си пил. Той обаче се срамува, защото знае, че много млади фенове го гледат и е наясно, че не е добър пример. Ясно е, че охраната не е трябвало да го допуска до там, но кой би отказал точно на него.”