Състезателката по тенис на маса Надя Убчева дълго време криеше мъжа на сърцето си. Тя старателно отклоняваше въпросите за личния си живот след като посети няколко от телевизиите, които покрай големия й бюст искаха да разголят и неща свързани с нея и неизвестния й приятел.

Надя не успя в републиканското първенство по тенис на маса, като отборът й се класира втори, но пък получи изненадващ подарък.

„Дълго време не искахме със Станислав да афишираме връзката ни, заяви Надя. Той ме изненада като каза, че вече няма от кого да се крием и решихме да се покажем в страстна снимка във Фейсбук. Обичаме се. Повече няма да кажа нищо за личния ни живот.”

Надя Убчева успява да съчетава следването си в Софийския университет със състезанията по тенис на маса и посещаване на баскетболните срещи на Черно море, където се състезава любимият й Станислав Цонков.

Надя се съгласи да пуснем снимки от личния й архив в Gong.bg. "Искам чрез вашия сайт да изненадам любимия ми мъж. Така, както той ме изненада чрез facebook и да му кажа, че го обичам."