Елена Манолкова реализира пореден амбициозен проект. Съпругата на треньора на вратарите в Локомотив София – Владимир, е позната в светските среди с таланта да създава красота под най-различни форми. Чаровната брюнетка е истинска амбициозна фешън фурия, която намери достойно място сред големите родни модни асове. След като се дипломира като икономист-мениджър, усъвършенства се като гримьор, последните години утвърди своето име и е основател, собственик и моден директор на дизайнерската марка „Regina“, автор на благотворителни инициативи, а и вече издател на „Regina Fashion Experience”.

СНИМКИ: Футболна половинка стана и издател

източник: ХАЙЛАЙФ

Вторият зимен брой на първото по рода си дигитално-печатното списание бе представено по подобаващ начин снощи пред десетки официални гости, клиенти, бизнес партньори и приятели. След присъстващите бе и първата известна личност, която довери цялостната си визия на Манолкова – бившата световна шампионка по шахмат Антоанета Стефанова. Ети бе в компанията на колегата си Иван Чепаринов и испанския шампион по шах за 2013 година Иван Салгадо Лопес. Особен интерес предизвика появата на младия г-н Андреев, популярен от рубриката „Тъй рече г-н Андреев” в „Шоуто на Слави”. Чаровният малчуган с костюм и като истински джентълмен поднесе на Елена Манолкова цвете и тайнствен дар.

СНИМКИ: Футболна половинка стана и издател

източник: ХАЙЛАЙФ

В стилни като от излязли от абитурентски сънища в златната гама бяха тоалетите на водещите Мария Колева и Искра Василева, а дъщерята на Елена и Владо Манолкови – Виктория разпръскваше стил и красота с микрофон в ръка.

СНИМКИ: Футболна половинка стана и издател

източник: ХАЙЛАЙФ

Самата дизайнерка Елена Манолкова, която е носителка на редица постижения от конкурси в страната, част от женствената нотка на редица събития, сред които и „Футболист на годината”, бе заложила за събитието елегантен черен тоалет от коприна.

Амбицията на Елена Манолкова и като издател на дигитално-печатното списание „Regina Fashion Experience” е в близко бъдеще то да излиза и на няколко чужди езика.

СНИМКИ: Футболна половинка стана и издател

източник: ХАЙЛАЙФ

Какво споделят Елена и Владимир Манолков за връзката на спорта, любовта, модата и красотата, може да прочетете на http://issuu.com/reginafe/docs/regina_issue2.