Феновете на разголените спортисти във Франция тръпнат. Те очакват 11-тия секси календар „Боговете на стадиона” с играчите на „Стад Франсе Париж”, които тези дни да заснемат фотосите за 2011 година. За първата седмица на септември са насрочени сеансите, но това не ни пречи да си припомним последния календар с 47 снимки на доста разголени мъжки тела, чиято цена няма и 30 евро.

Клубът „Стад Франсе Париж”, който е част от елитното ръгби първенство на Франция е основан през 1883 година в столицата, като екипите им са или изцяло в тъмно синьо или в нежно . . . розово. Секси визията може да привлича феновете и по-специално фенките към ръгбистите на Стад Франсе Париж, то за последно де стават шампиони през 2007 година.

За десети път френски ръгбисти се съблякоха за провокативния календар „Боговете на стадиона” за 2010 година. Играчите застеха секси фотосесия както майка ги е родила, като зад фотоапарата бе калифорниецът Тони Дюран, за когото са позирали, Бионсе, Дженифър Лопес, Брад Пит и Том Круз. Първият път, когато ръгбистите на Стад ди Франс са заснели подобен разголен календар е било през 2001 година. От 2004-та пък фотосесията се заснема и после се пуска на специално DVD, към което интересът е не по-малък от този към календара за следващата година.

СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

ВИДЕО