Годеницата на българския боксьор Кубрат Пулев – фолк-фурията с псевдоним Андреа - впечатли фотограф от Кьолн. Оливър Мантц се влюбил в блондинката от “Пайнер”, докато сърфирал в интернет.

Случайно той попаднал на сайта на поп-фолк изпълнителката, където се захласнал в горещите й снимки по бельо с Азис и Китаеца. И тъй като Оливър снима рекламните билбордове на най-известната марка бельо в Германия “Woolford”, веднага му хрумнало да покани българката за пробна фотосесия.

Досега преговорите между двамата протичат само чрез e-мейли и телефонни обаждания, тъй като Андреа владее перфектно немски език, но фотографът вече си е резервирал билет за София, за да се срещне очи в очи с новото си откритие.

Припомняме, че преди да влезе във фолк-бранша, дълги години се занимаваше с моделство, като е печелила няколко титли, сред които “Мис Туризъм България 2006”.

Преди обаче да дочака Оливър със неговия фотоапарат, Андреа засне няколко еротични кадъра по бельо в курорта Елените. Разбира се зашеметяващите снимки веднага полетeли към пощата на мистър Мантц, който тепърва ще се очарова от прелестите на българската звезда.

Преди месец Кубрат Пулев и певицата се сгодиха, като боксьорът я изненада с пръстен с 12 диаманта, потопен на дъното на чаша с шампанско.

Тогава младата надежда събирала тен на взета под наем яхта, европейският вице-шампион по бокс се приближил до нея с купичка ягоди и скъпо шампанско. А след като отпила от пенливата течност, тя едва не се задавила с разкошен пръстен от бяло и жълто злато, инкрустиран с 12 диаманта, а вечерта завършила в каютата на яхтата.

Дата за сватбата все още не е обявена, но блондинката има опит, тъй като бе част от организаторите на бракуването на Азис и Китаеца.