Скалата наскоро се закле, че повече никога няма да се бори на професионалната сцена. Легендата на развлекателния спорт обаче призна, че ще му е по-трудно да изкара кеча от кръвта си.

Скалата сподели впечатленията си за някои от най-големите си противници, след официална церемония, на която влезе в Залата на славата на кеча:

Ледения Стив Остин: Сблъсъците ми с него бяха придружавани от рекордни приходи от продажби, както и от невероятни емоции извън ринга.

Майк Фоули: Винаги много развлекателни срещи. Той винаги се майтапеше и шегуваше, оценявах това негово качество.

Трите Хикса: Солидни срещи – наистина реалистични. Което е още по-интересно, от всичките ми опоненти, феновете ми изпитваха най-голяма радост и удоволствие, когато излизах на ринга и сритвах неговия задник.

Кърт Ейнгъл: До ден днешен, той ми е най-любимият партньор. Притежава страхотни атлетически умения, работи здраво, като ме караше да достигам моите върхови възможности в мачовете помежду ни. Егото никога не му е пречило в срещите ни, което е доста рядко срещано явление в професионалния кеч.

Крис Джерико: Много обичах работата с Крис. Той бе отличен шоумен и винаги се бореше здраво. Точно като Кърт, не го интересуваше, кой ще излезе победител от дадена среща, а само да направи сблъсъкът запомнящ се.

Гробаря: Някои от най-великите мачове в кариерата ми бяха с него. Сблъсъците с него бяха съпровождани от голяма химия. Мачовете се провеждаха по много интелигентен начин, всичко изглеждаше, все едно ще извърши убийство.