СК Черно море-Бриз отново спечели проект по Програмата на ММС Децата и спортният клуб, за подпомагане участието на деца в спортни прояви през 2021 г.  

С договор номер 36-00361104/210221 клубът продължава усилията си по стимулиране на спортните дейности за деца и организирането на спортно състезание. Основна цел на програмата е подобряване на условията и осигуряване на възможност за участие на деца в организирани спортни прояви, с оглед подобряване физическа им дееспособност, спортно-техническите умения и създаване на мотивация за спортно развитие.

Чрез Програмата се създават условия и възможности за подпомагане на спортните клубове за развитие на детския спорт чрез участие на деца в спортни прояви и състезания.

Използват се също възможностите на спорта, като превенция срещу нетолерантността, насилието, употребата на тютюневи изделия, консумация на алкохол и наркотици чрез различни форми за двигателна активност.

Традиционни партньори на СК „Черно море – Бриз“ по проекта са МК „Приятели на морето“, МК „Балчик“, МК „Шумен“, ОМК „Приморско“. 

Миналата година по този проект в акваторията на варненското езеро успя да се проведе детска регата за деца „Одесос“, в която участие взеха  81 деца от 7 до 18г, от 10 клуба. Тази година се очаква проявата да привлече още по-голям интерес и резултатите отново да важат за ранглистата на децата в отделните класове.