Sinoptik.bg празнува своя 13-и рожден ден. Сайтът, част от портфолиото на най-голямата онлайн платформа в България – Нетинфо, стартира през 2008 г. като един от първите подобни у нас и първоначално предлага прогноза за времето за 1000 локации, 300 от които в страната. 13 години по-късно българите планират времето си в 80 000 точки от България и целия свят със Sinoptik.bg, който през месец април отбелязва над 1,2 милиона реални потребители*.
 
Детайлна 24-часова, 5-дневна и 10-дневна прогноза за времето, информация за летните и зимните курорти, както и информация за фазите на Луната, са сред ключовите секции на сайта. От голяма полза е и функцията, която представя нагледно промяната на температурата, валежите и облачността над България и съседните страни.

През 2014 г. стартира мобилното приложение на Sinoptik.bg, което незабавно се превръща в една от най-популярните апликации у нас. Най-новата му версия за Android и iOS предлага подробна информация за времето навсякъде и по всяко време, като осигурява на потребителите навременна проверка на актуалната прогноза. Приложението разполага още с уиджет, който дава възможност за проследяване на времето от началния екран на мобилния телефон.

От 2019 г. потребителите могат да изпращат и свои авторски снимки, които могат да намерят място в секцията "Снимка на деня".

Екипът на сайта благодари на всички потребители, за които денят започва със Sinoptik.bg!

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.