Може би най-голямата радост от Световната купа в София, за най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Силвия Митева, настъпи след края на надпреварата. Талантливата ни грация раздаваше автографи и позира за снимки повече от час след Гала вечерта, с която бе закрит турнирът в Арена Армеец.

Въпреки огромната умора, Силвия Митева не отказа на нито един фен, на нито едно малко момиченце, което й поиска снимка за спомен. Оказа се, че националката ни има изключително много привърженици и дори се наложи да седне на стол, за да може да уважи всяка една молба.

“Искам да благодаря на генералния спонсор, на целия организационен комитет, който се погрижи за Световната купа, и най-вече на вас публиката. Надявам се, че сме ви доставили удоволствие. Затова ви благодаря, че дойдохте. Дано да ви зарадваме на Европейското и на Олимпиадата”, каза на публиката Силвия Митева по време на Гала вечерта.

Грацията се класира трета в многобоя, втора на финалите на обръч и на бухалки. Тя се нареди четвърта на топка и пета на лента на Световната купа в София.