Най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Силвия Митева подготвя нови трика за предстоящите турнири от Световната купа в София и Световното първенство във Франция.

Талантливата ни грация има нови трика за всяко едно четирите съчетания, които ще покаже на надпреварите в близките два месеца. Българските фенове ще могат да се убедят това още на 20 и 21 август по време на Световната купа в София. Надпреварата ще се проведе в Арена Армеец София.

Фирмата - дистрибутор на камъните Сваровски „Кристал Зоун Ориджинал” спонсорира Митева за новите й четири трика. Този елемент винаги е най-скъпият при подготвянето на екипите.

В момента гимнастичката ни се подготвя в Бургас, където ще остане до края на седмицата, преди да се завърне и да продължи подготовката си в София. При една от малкото почивки, които самата Силвия, а и нейната – майка-треньор, си позволи - посети фестивала на пясъчните фигури в Бургас. Тази година организаторите на пясъчното кино предвиждат посещаемостта да надскочи значително миналогодишния успех на фестивала.