След завършването на ежегодния турнир по бодибилдинг и фитнес BG Natural бе определен съставът ни за Европейското първенство в Солун на 23 и 24 ноември, което е с награден фонд 20 хиляди долара и за Natural Olympia 2007 с награден фонд 100 хиляди долара.

Специален гост на състезанието беше двукратният републикански шампион на Македония Жарко Сръдич и женски фитнес отбор от Сърбия.

Допинг тестването беше извършено от Националната допинг комисия и резултатите би трябвало да станат известни до няколко седмици. Всеки класирал се за отбора, чиито резултат от допинг пробата е положителен, ще бъде отстранен от отбора и ще му бъде забранено участието в състезания организирани от INBA до живот.


Абсолютен шампион при мъжете стана едва 19-годишният Антон Големанов, който съвсем спокойно можеше да се състезава в категория тийнейджъри.

На състезанието се появи 63-годишният ветеран Юлиян Караиванов от Русе, който вдъхнови публиката със своето присъствие и показа неограничените възможности на бодибилдинга и фитнеса, и здравословния начин на живот.

При жените присъствието беше най-силно, с атракция сръбски отбор по фитнес, който засне шоу и подготвя поредица от демонстрации в страната.

Една от състезателките беше участничката от проекта „Пълна промяна”- Вики Киркова.

От страна на Сърбия участваха световната шампионка по фитнес и аеробика Марисела Толмачев и световната шампионка по фитнес фигура Бояна Василевич. Те направиха страхотно шоу с което взривиха публиката. Секс символът на състезанието бе републиканската шампионка на Сърбия Саманта Шапоня.

Отборът на Сърбия ще продължи своето участие в шоуто Мис Фитнес Олимпия в Пловдив.