Остават седем дни до финалната права – общонационалният конкурс по програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ приключва на 21-и февруари, в 24.00 часа.

Инициативата се провежда за пета поредна година и по нея се финансират атлети в индивидуални спортове до 25 години, със сума до 5 000 лева.

Букмейкърската къща подкрепя спортистите за тяхната подготовка, екипировка, провеждане на лагери и състезания, възстановяване, както и спомага за популяризирането на техните успехи с актуални новини.

Към 15 февруари, интерес са проявили кандидати от 9 вида спорт: лека атлетика, лека атлетика за хора с увреждания, кану-каяк, бадминтон, конен спорт-обездка, плуване-триатлон, шорттрек, карате и скокове във вода.

Не забравяйте, точно седмица ви дели от шанса да получите тласък в своята спортна кариера и в бъдещето ви на атлет – КАНДИДАТСТВАЙТЕ! 

Повече информация може да намерите тук, както и в сайта на нашите партньори от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ - http://www.wcif-bg.org/

Програма „Спортни таланти“ е част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ – „Печелиш и помагаш“, който стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 20 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.