Никой вече няма да се радва на голите гърди на Кели Брук на плажа. Причина за това е приятелят на хубавицата, ръгбистът Дани Чиприани, който е забранил на любимата си да сваля горнището на банския, докато се пече на пясъка. Кели, която доби популярността си именно благодарение на страхотните си пищни форми, всяко лято вдигаше адреналина на папараците, като събираше слънчеви лъчи само по бикини.

Госпожица Брук разкри, че Чиприани я е помолил много настойчиво да се откаже от тази своя привичка. „Има твърде много папараци, а на Дани така или иначе не му харесва това,” оправда се тя.

В откровено интервю за списание Red, Кели споделя как се е запознала с осем години по-младия Дани. 29-годишната сладурана нямала идея, че имат такава разлика в началото, тъй като той е излъгал за собствената си възраст. „Когато се сещаме за това, той ми казва: „Радвам се, че тогава ми даде номера си”, а аз му отговарям: „А аз се радвам, че ме излъга за годините”.

„Видяхме се за първи път на парти. Той тъкмо си тръгваше, когато аз пристигнах. Той ме размина, но секунди след това се върна и нямаше как да не му дам номера си. Нещо, което никога не съм правила преди,” разкрива още тя.

Бившия модел, сега актриса завършва самоуверено, че не мисли за сватба: „Не се нуждая от потвърждение от хората. Нямам нужда от пръстен на ръката си, за да се чувствам обичана. Обичам себе си. Обичам живота си."