Българските национални сумисти направиха четвърта тренировка и се сдобиха с нови рани по телата си в школата на Токийския университет в Токио.

Въпреки че взеха предпазни мерки за предишните си поражения, Петър Стоянов, Христо Христов и Даниел Иванов не можаха да се предпазят от нови големи и болезнени разкъсвания по кожата. Лошото е, че вече отминаващите рани бяха възобновени. Така Вожда, Японеца и Мъдрия вече имат по четири серии рани с все по-мащабни размери.

Днес освен схватки, тримата заложиха и на тежки упражнения за сила. Тримата се хвърляха в чувал за ръгби все едно са на старт срещу противник, упражнение за захват пък правиха върху огромен бамбуков ствол.

След края на тренировката, малко след като започна раздаването на чанко-набе (сумо-супата) в школата нахлуха трима мъже и две жени. Оказа се, че това е екип на австралийска телевизия, която иска да снима филм за реномираната школа. За малко вчера българите да останат без храна. Най-младите в школата сумисти, които отговарят за храната, в последния момент се сетиха, че трябва да нагостят и българите. Днес те не допуснаха това да се повтори.

Гонг забеляза, че на два метра от глиненото дохио има розов телефон. Странният старинен апарат с нежен цвят работи с монети от по 10 йени. Какви са точно функциите на линията не е ясно, а също така дали работи като нормален или като по-специфичен наистина розов телефон.