Седемкратният световен шампион Рони О‘Съливан ще открие най-новата зала за снукър в България. Домът на снукъра се намира в националния стадион „Васил Левски“ и разполага с 8 чисто нови професионални маси. Проектът е реализиран от Българска Снукър Федерация с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

Залата е уникална за Източна Европа и ще предлага тренировки и програми за развитие в снукъра за малки, и големи.  Ще има професионални треньори, които ще водят групови и индивидуални занимания.

Една от атракциите в залата ще бъде сукното от финала на Световното първенство по снукър, на което Рони О‘Съливан извоюва последната си 7-ма световна титла след победа над Джъд Тръмп през тази година.

Както е известно легендите Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще изиграят два демонстративни двубоя в София и Пловдив на 25 и 26 ноември като част от WINBET Snooker Special. Събитието в София ще се проведе в зала „Левски София“ с начален час от 19:00 часа, докато това в Пловдив ще бъде в зала „Сила“ с начален час от 18:00 часа.