Романтична почивка сред природата е една от изненадите за най-добрата ни гимнастичка по художествена гимнастика Силвия Митева, научи Гонг. Едно от малкото останали незасегнати от строителството места у нас ще приюти за няколко дни очарователната ни националка и нейния приятел, който също е свързан тясно със спорта. Името и личността му обаче ще оставим за друг път...

Разкошната природа на Крушунските водопади и почивката, далеч от суетата на големите градове, ще радват Силвия през следващите няколко дни. Но, само до неделя, защото след това подготовката за оставащата част от сезона ще продължи.

Почивката на това романтично място в Ловешка област е изненадата за 24-годишния рожден ден на гимнастиката ни, подарък от нейната половинка в живота.

Грацията получи лично поздравления и от президента на родната федерация Мария Гигова, която поднесе голям букет на най-добрата ни състезателка в този спорт в момента. Пожеланията на нейната майка и треньор – Силвия Митева, са свързани преди всичко със здраве, защото трудът необходим за осъществяването на останалите мечти не й е чужд.

Екипът на Гонг се присъединява към пожеланията за Силвето с късмет, много щастие, медали и, разбира се, да бъде истински обичана от хората около нея.